Reguli de conduita in Dojo

get link Tadalis SX without prescription, purchase lioresal.

Reguli de conduita in Dojo:

1. La intrarea sau iesirea din incinta Dojo-ului, stai in pragul usii priveste spre cei din sala, apleaca-te si spune ai???OSUai???. Este o forma de respect fata de Dojo si fata de oamenii prezenti acolo.

source site 2. Daca ai intarziat la antrenament, ingenuncheaza langa clasa in pozitia SEIZA (pozitie in genunchi). Cand profesorul te vede, ridica-te, intoarce-te spre fata clasei, apleaca-te si rosteste ai???OSUai??? apoi ai???Shitsurei Shimasuai??? (scuzati-ma pentru deranj) apoi intra in formatie in randurile din spate.

3. In interiorul Dojo-ului nu se mananca, nu se bea, nu se fumeaza, nu se mesteca guma.

4. Cand ti se cere sa executi ceva, fii intotdeauna rapid. Nu trage de timp.

see url 5. Nu practica KUMITE decat daca ai fost numit sa o faci.

canada online pharmacy herpes medicines.

enter site 6. Nu rupe randurile indiferent de motiv, fara a cere permisiunea instructorului. Daca trebuie sa pleci din pozitia ta, niciodata sa nu treci printre instructor si clasa. Mergi in spatele randului pe care te afli catre margine si continua de acolo.

7. In incinta Dojo-ului, adreseaza-te instructorilor si seniorilor pronuntandu-le titlurile (Sempai, Sensei, Shihan). Cinsteste-i rostind cu voce tare ai???OSUai??? atunci cand ei ti se adreseaza.

8. Antrenamentul tau trebuie sa fie o chestiune deosebit de serioasa. Nu rade, chicoti, vorbi sau cauza orice fel de alta distractie in timpul clasei. Trebuie sa stai mereu in pozitia FUDO DACHI pana la urmatoarea instructiune.

buy proscar

9. Toate ordinele din partea instructorului trebuie sa fie ascultate in interiorul Dojo-ului, fara a se comenta. Nu ti se va cere sa faci nimic din ceea ce instructorul nu a facut deja. Daca nu poti tine pasul, incearca sa dai ce ai mai bun in tine

10. Pastreaza-ti unghiile de la maini si de la picioare scurte si curate.

11. In timpul pauzei: nu se sta pe scaun, nu se rezeama de pereti si nu se sta intins pe jos. Mai bine antreneaza-te decat sa pierzi vremea.

12. Este responsabilitatea fiecaruia ca Dojo-ul sa fie in permanenta curat, ordonat si sa respecte normale de siguranta.

order abilify without a prescription, europe online pharmacy drug store.

13. Echipamentul tau (karate-gi) trebuie sa fie calcat si curat tot timpul. Centura nu trebuie niciodata spalata cu apa, nu poate fi curatata decat uscat, fara apa. Intr-un mod simbolic, aceasta detine spiritul antrenamentelor tale intense si sub nicio forma barbatii karatekas nu au voie sa poarte pe sub echipament (karate-gi) tricouri sau alte obiecte de imbracaminte.

14. Nu purta ceas sau bijuterii in timpul antrenamentelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>